headbanner

Koil baja dilapisi seng seng aluminisasi

Koil baja dilapisi seng seng aluminisasi

katrangan cekak:

Kisaran rega FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kemampuan pasokan: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

MOQ: luwih saka 20 Ton

Wektu pangiriman: 3-45 dina

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Koil baja dilapisi Tags: Koil baja galvanis sing digulung adhem, DX51D, DX52D, DX53D, G350, G450, G550, koil baja Galvanis, koil baja galvanis bergulung panas, Koil baja acar bergulung panas, Koil baja galvanis bergulung, SGCC, SGCH


Detail Produk

Tag Produk

Barang Koil baja dilapisi seng seng aluminisasi
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, lsp.
Materi SGCC, SGCH, G350, G450, G550, DX51D, DX52D, DX53D
Ukurane

 

Jembar: 600mm-1500mm, utawa kaya sing dibutuhake.

Kekandelan: 0.15mm-6mm, utawa kaya sing dibutuhake.

Lumahing Reguler, mini, amba, nol spangle, pass kulit, chromated, unoiled, dry, lsp.
Lamaran sprei atap, bahan bangunan, bahan konstruksi, alat rumah tangga, lsp.
Ekspor menyang Amerika, Australia, Brasil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Inggris, Arab, lsp.
Paket Paket ekspor standar, utawa kaya sing dibutuhake.
Istilah regane Ex-work, FOB, CIF, CFR, lsp.
Bayaran T / T, L / C, Western Union, lsp.
Sertifikat ISO, SGS, BV.
28
23

Evaluasi pelanggan

Kita minangka mitra jangka panjang, ora ana kuciwane saben-saben, muga-muga bisa njaga kekancan iki mengko!

Bisa diarani manawa iki minangka produsen paling apik sing ditemoni ing China ing industri iki, kita seneng bisa kerja bareng karo pabrikan sing apik banget.

Perusahaan iki duwe ide "kualitas sing luwih apik, biaya pangolahan sing luwih murah, rega luwih masuk akal", saengga nduweni kualitas lan rega produk sing kompetitif, dadi alasan utama kita milih kerja sama.

Kita mesthi yakin manawa rincian kasebut mutusake babagan kualitas produk perusahaan, ing babagan iki, perusahaan cocog karo sarat lan barang sing dikarepake.

Produk perusahaan kanthi apik, kita wis tuku lan kerja sama kaping pirang-pirang, rega sing padha lan kualitas sing bisa diyakini, sing ringkes, iki perusahaan sing bisa dipercaya!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita