headbanner

Baja sing ditarik kadhemen

Baja sing ditarik kadhemen

katrangan singkat:

sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

MOQ: luwih saka 2 Ton

Wektu pangiriman: 3-45 dina

Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Detail Produk

Tag produk

Item Mold Steel
Pambuka Die baja bisa kira-kira dipérang dadi telung jinis: cold-rolled die steel, hot-rolled die steel lan plastik die steel, sing digunakake kanggo forging, stamping, cutting, lan die-casting.Amarga macem-macem tujuan macem-macem cetakan lan kahanan kerja sing kompleks, baja sing digunakake kanggo cetakan kudu nduweni kekerasan sing dhuwur, kekuatan, resistensi nyandhang, kateguhan sing cukup, lan hardenability lan hardenability dhuwur miturut kondisi kerja cetakan sing digawe.Kekerasan lan sifat teknologi liyane.Amarga panggunaan sing beda lan kahanan kerja sing kompleks saka jinis iki, syarat kinerja kanggo baja cetakan uga beda.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, etc.
Bahan Cr12,D3,1.2080,SKD 1,P20, 1.2311, PDS-3, 3Cr2Mo,lsp.
Ukuran

 

Bar babak: diameteripun: 10-800mm, dawa: 2000-12000mm, utawa minangka dibutuhake.

Plate: kekandelan: 20-400mm, jembaré: 80-2500mm, dawa: 2000-12000mm, utawa minangka dibutuhake.

lumahing Ireng, mecah, padhang, polish, utawa kaya sing dibutuhake.
Aplikasi Nalika ngolah cetakan, amarga cetakan duwe macem-macem panggunaan lan kahanan kerja saka macem-macem cetakan beda banget, ana macem-macem bahan kanggo manufaktur cetakan, lan baja cetakan minangka bahan cetakan sing paling akeh digunakake.Saka baja struktural karbon umum, baja alat karbon, baja struktural campuran, baja alat alloy, baja spring, baja alat kacepetan dhuwur, baja tahan panas tahan karat kanggo baja maraging lan baja kacepetan dhuwur bubuk sing nyukupi kabutuhan cetakan khusus, Bubuk baja die paduan dhuwur, lan liya-liyane. Die baja umume bisa dipérang dadi telung kategori: baja mati kerja kadhemen, baja mati kerja panas lan baja mati plastik.
Paket Paket ekspor standar, utawa kaya sing dibutuhake.
Jangka rega Mantan kerja, FOB, CIF, CFR, lsp.
pambayaran T/T, L/C, Western Union, etc.
Sertifikat ISO, SGS, BV.
23-2
36

Evaluasi pelanggan

We are long-term partners, saben wektu ora ana kuciwane, kita ngarep-arep kanggo njaga kekancan iki mengko!

Produsen iki ora mung ngormati pilihan lan syarat, nanging uga menehi saran sing apik, pungkasane,kita kasil ngrampungake tugas pengadaan.

Perwakilan layanan pelanggan nerangake kanthi rinci, sikap layanan apik banget, balesan pas wektune lan lengkap, komunikasi sing nyenengake!Kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo kerja sama.

Kita mesthi yakin manawa rincian mutusake kualitas produk perusahaan, ing babagan iki, perusahaan kasebut cocog karo syarat lan barang kasebut cocog karo pangarepan.

Kita wis nggoleki supplier profesional lan tanggung jawab, lan saiki kita nemokake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita