headbanner

I-beam steel

I-beam steel

katrangan singkat:

sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

MOQ: luwih saka 20 Ton

Wektu pangiriman: 3-45 dina

Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A106-B, A192, A199-T22, A209-T1, A213-T22, A250-T1, A333-3.4, A369-FP2, A369-FP9, Baja sudut, Baja saluran, Baja H-beam , Batang baja heksagonal, Batang baja canai panas, Baja persegi, billet baja, Rel baja, Batang baja


Detail Produk

Tag produk

Item I-beam steel
Pambuka I-beam, uga dikenal minangka balok baja, yaiku baja sing dawa kanthi potongan silang berbentuk I.I-beam dipérang dadi I-beams biasa lan light-duty I-beams.Iku baja bagean I-shaped.I-beam utamane dipérang dadi I-beam biasa, I-beam tugas ringan lan I-beam lebar flange.Miturut rasio dhuwur saka flange kanggo web, iki dipérang dadi amba, medium, lan sempit sudhut flange I-balok.Spesifikasi sing diprodhuksi dening loro pisanan yaiku 10-60, yaiku, dhuwur sing cocog yaiku 10 cm-60 cm.Ing dhuwur sing padha, I-beam entheng nduweni flanges sing sempit, jaring tipis lan bobot entheng.Flange I-beam uga diarani H-beam, lan bagean salib kasebut ditondoi kanthi sikil paralel lan ora ana slope ing sisih njero sikil.Iku belongs kanggo baja bagean ekonomi, kang mbalek ing pabrik rolling universal papat dhuwur, supaya uga disebut "universal I-beam".I-beam biasa lan I-beam ringan wis mbentuk standar nasional.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, etc.
Bahan A53, A283-D , A135-A , A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, lsp.
Ukuran

 

Ukuran: 80*50*4.5mm-630*180*17mm, utawa minangka dibutuhake

kekandelan: 4.5mm-12.5mm, utawa minangka dibutuhake

Dawane: 1m-12m, utawa dawa liyane sing dibutuhake

lumahing Black dicet utawa galvanis, etc.
Aplikasi Struktur baja ing bangunan industri, Kolom lan struktur pendukung ing teknik lemah, Strure peralatan industri ing tenaga petrokimia lan listrik, Struktur kanggo panyebaran gedhe lan area mekanik, Balok struktur baja ing bangunan industri lan sipil, lsp.
Paket Paket ekspor standar, utawa kaya sing dibutuhake.
Jangka rega Mantan kerja, FOB, CIF, CFR, lsp.
pambayaran T/T, L/C, Western Union, etc.
Sertifikat ISO, SGS, BV.
22-768x244
22-244

Evaluasi pelanggan

Pabrik wis peralatan majeng, Staff experienced lan tingkat Manajemen apik, supaya kualitas produk wis jaminan, kerjasama iki banget anteng lan seneng!

 

Ngomong kerjasama iki karo pabrikan Cina, aku mung arep ngomong "uga dodne", kita wareg banget.

 

We aran gampang kanggo kerjo bareng karo perusahaan iki, supplier tanggung jawab banget, thanks.There bakal kerjasama luwih jero.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita