headbanner

Efek saka paramèter proses sing beda-beda ing efek derusting saka tabung mulus stainless steel tembok tebal

Miturut analisis model matématika, tabel data eksperimen paramèter proses derusting geter kanggo tabung rapi stainless steel tembok kandel ditetepake.Tes efek derusting geter ditindakake ing arah geter sing beda-beda kanggo paramèter proses sing mengaruhi efek derusting getaran saka tabung lancar stainless steel tembok kandel, lan pamriksan perbandingan makroskopik lan metalografi saka efek derusting ditindakake.Efek saka paramèter proses sing beda-beda ing efek derusting tabung mulus stainless steel berdinding tebal dianalisis lan diuji.(1) organisasi teyeng atose abrasive ngeculke, nanging lapisan oksida ing lumahing logam lan bahan dasar gabungan kekuatan dhuwur, sing luwih atose partikel, sing luwih apik efek njabut teyeng lan lapisan oxide Kanggo partikel saka materi padha. , ukuran gedhe, lan area kontak antarane partikel lan titik teyeng mundhak, kang mengaruhi meksa impact.Kanggo ukuran pipa baja ing test iki, diameter partikel, D> 1.1-1.5 mm, Sejatine ora efek aman teyeng.D> 0,9 ~ 1,1 mm, derusting ketok, D <0,9 mm, massa partikel cilik, energi kinetik cilik, efek derusting miskin;(4) Hubungan antarane amplitudo lan frekuensi akselerasi, amplitudo lan frekuensi kaya ing ngisor iki: luwih gedhe amplitudo, luwih gedhe percepatan, luwih gedhe energi kinetik partikel, luwih apik efek derusting;Kanthi nambah frekuensi, akselerasi mundhak, nanging amplitudo suda, efek derusting suda, tingkat frekuensi kurang banget, lan efisiensi pangolahan kurang.Umumé, saya suwe wektu pangolahan, luwih jelas efek derusting.(6) Arah geter iku geter vertikal, lan energi impact saka partikel abrasive ing lumahing digunakake kanggo mbusak bintik teyeng lan ukuran oksida, asil ing kaku compressive ampas ing lumahing, nyaring biji lumahing, kang bisa nambah resistance karat. ;Getaran horisontal nggunakake gesekan kanggo mbusak bintik-bintik teyeng lan kulit oksida, sing nyebabake stres tensile residual ing permukaan, sing kurang efektif tinimbang geter vertikal.Getaran gabungan bisa nambah efisiensi derusting lan skala, lan ngasilake stres kompresif sing isih ana ing permukaan.


Wektu kirim: Dec-31-2021