headbanner

waja benang sekrup

waja benang sekrup

katrangan cekak:

Kisaran rega FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kemampuan pasokan: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

MOQ: luwih saka 20 Ton

Wektu pangiriman: 3-45 dina

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Detail Produk

Tag Produk

Barang Baja benang sekrup
Pambuka Rebar minangka jeneng umum kanggo batang baja pita panas. Biji bar waja gulung panas umume kasusun saka HRB lan titik panen paling murah saka kelas kasebut. H, R, lan B minangka huruf pertama saka telung tembung kasebut: Hotrolled, Ribbed, lan Bar. Tali waja pita panas sing digulung dadi telung kelas: Kelas II HRB335 (kelas lawas 20MnSi), Kelas III HRB400 (biji lawas 20MnSiV, 20MnSiNb, 20Mnti), lan Kelas IV HRB500.

Ana rong cara klasifikasi sing umum digunakake kanggo rebar: Kaping pisanan, diklasifikasikake kanthi bentuk geometris, sing diklasifikasikake utawa diklasifikasikake miturut bentuk salib silang lan kolom iga. Klasifikasi iki utamane nuduhake kinerja grip rebar. Sing nomer loro adhedhasar klasifikasi kinerja (level).

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, lsp.
Materi HRB, A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210- A-1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369- FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, lsp.
Ukurane

 

Diameter: 6mm-50mm, utawa kaya sing dibutuhake.

Dawa: 6m-12m, utawa kaya sing dibutuhake.

Lumahing Lapisan epoksi, lapisan Galvanis, lsp.
Lamaran Rebar umume digunakake ing konstruksi teknik sipil kayata omah, jembatan, lan dalan. Saka fasilitas umum kayata dalan gedhe, sepur, jembatan, bolongan, terowongan, kendali banjir, lan bendungan, nganti pondasi, balok, kolom, tembok lan lempengan konstruksi omah, rebar minangka bahan struktural sing penting banget.
Paket Paket ekspor standar, utawa kaya sing dibutuhake.
Istilah regane Ex-work, FOB, CIF, CFR, lsp.
Bayaran T / T, L / C, Western Union, lsp.
Sertifikat ISO, SGS, BV.
30
31

Evaluasi pelanggan

Kita mesthi yakin manawa rincian kasebut mutusake babagan kualitas produk perusahaan, ing babagan iki, perusahaan cocog karo sarat lan barang sing dikarepake.

Pabrik kasebut nduweni peralatan canggih, staf sing berpengalaman lan level manajemen sing apik, mula kualitas produk duwe jaminan, kerja sama iki santai banget lan seneng!

Ing situs web iki, kategori produk jelas lan sugih, aku bisa nemokake produk sing dakkarepake kanthi cepet lan gampang, iki pancen apik banget!

Produsen menehi diskon gedhe miturut premis kanggo njamin kualitas produk, matur nuwun sanget, kita bakal milih perusahaan iki maneh.

Ngomong kerja sama iki karo pabrikan Tiongkok, aku mung pengin ujar "uga dodne", kita wareg banget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita