headbanner

Baja khusus

  • Weathering steel

    Baja pelapukan

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Tool steel

    Baja perkakas

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Spring steel

    Baja spring

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Mold Steel

    Mold Steel

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Heat resistant steel

    Baja tahan panas

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Gear steel

    Gear baja

    Item baja Gear Pambuka Gear baja iku istilah umum kanggo steels sing bisa digunakake kanggo proses pindah.Umume, ana baja karbon rendah kayata baja 20 #, baja paduan karbon rendah kayata: 20Cr, 20CrMnTi, lsp, baja karbon medium: 35 # baja, 45 # baja, lsp, baja paduan karbon medium: 40Cr, 42CrMo , 35CrMo, etc., bisa disebut Gear baja.Baja jinis iki biasane nduweni kekuatan, kekerasan, lan kekerasan sing apik sawise perawatan panas miturut syarat panggunaan, utawa permukaane ...
  • Free cutting steel

    Gratis potong baja

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Cold headed steel

    Baja kepala dingin

    Rega FOB sawetara: US $400-$800 / Ton Kemampuan Supply: luwih saka 5000 / Ton saben sasi MOQ: luwih saka 2 Ton wektu Pangiriman: 3-45 dina Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Cold drawn steel

    Baja sing ditarik kadhemen

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Chromium Molybdenum Steel

    Baja Kromium Molibdenum

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Carbon steel

    Baja karbon

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Bearing steel

    Bantalan baja

    sawetara rega FOB: US $400-$800 / Ton

    Kemampuan sumber: luwih saka 5000 / Ton saben wulan

    MOQ: luwih saka 2 Ton

    Wektu pangiriman: 3-45 dina

    Port Delivery: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2